Region

Svet

Boki 13 menja pol

Dok neki ljudi zbog promene pola moraju da ide na teške medicinske intervencije i piju hormone, Bojan Jovanovski je pronašao mnogo lakši način da to izvede - skinuće suknju i dekoltiranu usku majicu i na sebe navući muške pantalone i košulju.

Boki 13 menja pol



Naime, kako „Alo!“ saznaje, Boki 13 za nekoliko meseci planira da šokira javnost time što će ga videti kao pravog muškarca. Iako mnogima sa ove pozicije izgleda nezamislivo da se Jovanovski pojavi bez štiklica, haltera, šminke i blajhane kose, sigurno je da će na to morati da se naviknu.

"Boki od septembra planira transformaciju decenije, kojom će svakako svi biti šokirani. Sam je odlučio da je to potez koji će konačno zapušiti usta zlobnicima, a i svestan je da bi mnogi voleli da ga vide u ulozi pravog džentlmena. Naravno da je svestan da će i tada biti zlobnih komentara, ali tada niko neće moći da mu prebaci to što se ponaša i oblači drugačije od svih" - priča za „Alo!“ izvor blizak Makedoncu i dodaje da je na voditelja uticao novi šou koji će krenuti na Televiziji „Pink“.

"Novu sezonu planira da otvori kao voditelj, a ne voditeljka i zna da će to biti nešto što će privući mnoge da prate njegov novi rad. Profesionalac je i svestan je da napredak karijere zavisi i od ulaganja i promena, pa mu zato nije bilo teško da se odluči na ovakav korak. Kada sam pričao s njim, rekao mi je da neće biti lako baciti sve skupocene krpice koje ima u svom ormanu i posle dosta vremena se ponovo na sceni ponašati kao muškarac, ali to je „senzacija“ koju želi i sigurno se neće pokajati" - dodao je naš izvor i prokomentarisao da će se sigurno pojaviti i oni koji će imati loš stav i o ovoj ideji.

"Tačno je da ću od septembra raditi emisiju u novom izdanju, tačnije kao pravi muškarac, ali ne bih više ništa otkrivao. Moji gledaoci i obožavatelji onoga što ja radim sigurno će se iznenaditi - kratko je prokomentarisao voditelj ružičaste televizije.
Da li će ovakav potez konačno sprečiti loše komentare na račun njegovog izgleda i ponašanja ne znamo, ali je sigurno da će privući veliku pažnju. E sad, mnogi će se zapitati da li će Jovanovski ispod pantalona i širokih majica nositi čipkani seksi veš ili muške gaće, ali će takav detalj ostati tajna."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

boki 13

Povezane vesti:


>