Region

Svet

Veliki brat: Tamara izbačena, ušla tri nova ukućaninina (Video)

Sinoć je kuću Velikog brata napustila Tamara koja već dve nedelje ima jako malu podršku publike.

Veliki brat: Tamara izbačena, ušla tri nova ukućaninina (Video)



Iako su svi očekivali da će se Tamarin dečko Slaven pojaviti da je sačeka na izlazu iz kuće, to se nije dogodilo. Očigledno ukućanka nije ispoštovala njegovo upozorenje da se kloni Nikole.

Po izbacivanju Tamare iz kuće, Veliki brat je ostalim učesnicima priredio veliko iznenađenje. Naime, u kuću su ušla tri jako zanimljiva učesnika, jedan iz Srbije koji neverovatno podseća na voditelja "Lude kuće" Dejana Stankovića, jedan Crnogorac koji je došao da dokaže muškarcima u kući, da zapravo uopšte nisu muškarci, kao i devojka iz Hrvatske, koja je već na samom ulasku u kuću uspela da zagreje atmosferu pojavivši se u jako kratkoj mini haljini. Da li će biti još seksa u kući, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Kada je videla kako su ukućani nominovali, Tamara je rekla: "Jedino me je Horvat iznenadio zato što je pričao da će se u kući najviše slagati samnom. Što se Bojane tiče u kući je sve moguće… Soraja nije devojka sa kojom bih mogla da se družim, mislila sam dok sam bila na otpadu ali se sve promenilo kada sam je upoznala. Što se tiče Duška njega bolje da ne sretnem nikada."




Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>