Region

Svet

Zvezde Granda: Poznato prvih pet finalista

Sinoć je takmičenje za Zvezde Granda napustio Stefan Petrušić, koji je dobio najmanje, od ukupno 112.132 glasa, što je novi rekord ove sezone po broju pristiglih SMS-ova.

Zvezde Granda: Poznato prvih pet finalista


Preostali takmičari - Mišel Gvozdenović, Petar Mitić, Andrija Marković, Milan Mitrović i Dragi Domić predstavljaju prvih poznatih 5 finalista, a sledeće nedelje saznaćemo i imena 5 devojaka koje su na korak do Beogradske Arene. Nakon toga, u dva baraža će se odlučiti koji takmičar, odnosno takmičarka se vraćaju, od do sada izbačenih.

Ipak, ni ako se vrate, nije im zagarantovano da će nastupiti u Beogradskoj Areni 18. juna, jer će do tada biti još izbacivanja - ali ovaj put neće biti kao do sada, jedne nedelje muški takmičar, a sledeće ženski, već četvoro koje publika najmanje bude želela da gleda u velikom finalu, neće se tamo ni naći.

Od osam kandidata koji stanu na scenu Arene, samo jedan će poneti titulu nove Zvezde Granda, a uz to osvojiti kompletno snimanje albuma i - novi stan! Pa nek neko kaže da se ne isplati pevanje.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>