Region

Svet

Ceca Ražnatović: Nisam kriva i neću opet u zatvor

Povodom optužnice koju je prekjuče podiglo Više tužilaštvo u Beogradu za nezakonito posedovanje oružja i prodaju 11 igrača FK Obilić, pevačica Ceca Ražnatović je na saslušanju izjavila da nije kriva.

Ceca Ražnatović: Nisam kriva i neću opet u zatvor



"Nije tačno da sam novac od transfera fudbalera FK Obilić u druge klubove prisvajala za sebe. Ja sam bila samo formalno predsednik kluba pošto moj suprug Željko Ražnatović Arkan nije mogao da putuje u inostranstvo“ – rekla je Ceca.

Kasnije se pevačica požalila svom bliskom prijatelju, da se uopšte ne oseća krivom i da se nada da će uspeti to i da dokaže.

"Nisam kriva i neću opet u zatvor. Dosta mi ga je bilo u životu. Neću da dozvolim da moja deca pate zbog mene, dokazaću da nemam veze sa tom pričom." - rekla je Ceca.

U optužnici koju je tužilaštvo podnelo između ostalog se navodi i izjava Svetlane Ražnatović u vezi sa poslovanjem Obilića.

"Formalno sam na toj dužnosti bila od 25. jula 1998. do 19. jula 1999, kada je usvojena moja ostavka. Sve poslove i rukovođenje klubom do svoje smrti 15. januara 2000. obavljao je moj suprug. Dok je on bio živ, ja nisam donosila nikakve odluke u klubu, već je to isključivo činio Željko. Svi transferi su obavljeni pre Željkove smrti, pa čak i oni koje se navode posle dana njegovog ubistva. Ne znam da li su u vezi sa prelascima igrača u druge klubove neka sredstva uplaćivana na moj račun kod Komercijalne banke, ali ukoliko jesu, time je isključivo raspolagao moj suprug" - rekla je pevačica uz napomenu da je Arkan velik deo novca uložio u klub.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>