Region

Svet

Region

Radio Mileva - Snimanje 5. sezone u punom jeku!

Snimanje pete sezone serije "Radio Mileva" je u toku, otkriva glumica Branka Šelić. Nova sezona donosi 40 epizoda punih smeha i toplih porodičnih priča, koje ćemo gledati na jesen na RTS-u.

Radio Mileva - Snimanje 5. sezone u punom jeku! Foto: Printscreen Instagram/radiomilevaofficial



"Marta mi je donela neposredan kontakt sa običnim svetom i decom. Volim kad mi priđu na ulici i kažu nešto lepo. Treba negovati publiku od malih nogu. Vidim da se deca ispred zgrada igraju 'Radio Mileve'. Važno je da ih naučimo da budu upućeni jedni na druge, a ne samo na sebe. Trenutno snimamo petu sezonu i veoma joj se radujem. Serija je nastala u doba korone i sve nas je očuvala," poručila je Branka Šelić.

U poslednjoj epizodi četvrte sezone, Mileva pravi spisak ko treba da dođe, a ko nije poželjan na njenoj sahrani. Međutim, energična i samouverena penzionerka nastaviće da nas zasmejava i iznenađuje u petoj sezoni, zajedno sa svojom porodicom i živopisnim komšijama iz Rankeove 12.

Tokom protekle tri godine, serija "Radio Mileva" postala je jedinstven televizijski fenomen, obarala rekorde gledanosti i okupljala sve generacije ispred malih ekrana.

"Stvarno sam srećna, ovo se retko dešava u životu da dobijete jedan tako veliki zadatak na ovako dug vremenski period. Srećna sam što nas ova serija vraća u vreme ljubavi, iskrenosti i plemenitosti. Ovde su svi dobri ljudi u zgradi u Rankeovoj 12 i ta dobrota nas je nekako uzela pod svoje," rekla je glumica Olga Odanović.



Foto: Printscreen Instagram/radiomilevaofficial



Svi se slažu da dugo nismo imali toliko uspešnu humorističku seriju. Uhodana ekipa uveliko snima nove epizode.

"Mileva je sublimacija komedije i toplih poruka, porodične priče i zaboravljenih vrednosti. Propagira lepe životne stvari koje smo zaboravili," rekao je glumac Nikola Kojo.

"Svi smo jedna velika porodica, bez obzira na zadatke koje nosimo. Ima tu i napornih, celodnevnih snimanja, pogotovo za stalne likove, ali ta atmosfera šire porodice se prenosi preko kamere do gledalaca," istakla je glumica Anđelka Prpić.

Peta sezona "Radio Mileve" imaće 40 epizoda koje će biti emitovane na jesen na Prvom programu RTS-a.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts/Tv ekran


>