Region

Svet

Danijel Pavlović: Dejane, prestani da gledaš dok ja onanišem

Učesnik rijalitija "Dvor" Danijel Pavlović iako je do sada važio za mirnog i povučenog ukućanina počeo je pred kraj da pokazuje svoje zube.

Danijel Pavlović: Dejane, prestani da gledaš dok ja onanišem



Posle svađe koju je imao sa Bokijem 13, Danijel je uspeo da se zakači sa Dejanom Milićevićem. Naime, pevača je jako iznerviralo što Dejan prati svaki njegov korak i što mu non stop nešto prigovara.

"Ja ću da napravim jednu malu introdukciju”  rekao je Danijel kralju Đusu i požalio se da da je tokom nedelje bio bedno plaćen, sa tričavih 27 zlatnika. Ova rečenica jako je iznervirala nadzornika Dejana Milićevića, koji je pošeo da urla na mladog pevača.

"Pravilo je da ne sme da se priča ko je koliko dobio za zadatak!”  - vikao je Dejan, a Danijela je ta njegova rečenica jopš više isprovocirala i razbesnela.

"Rekli su da moramo da budemo iskreni, ja sam samo iskren! Tačka! Amin!” vikao je Danijel.

„Ma ti si mangup?!” rekao mu je Dejan, što je u Danijelu izazvalo bes da kaže sve šta misli.

"Prestani da gledaš u moje dvorište, gledaj jednom za promenu u svoje! Ne razumem takve ljude, nauči da gledaš u svoje dvorište, a ne u tuđe, jer je nekulturno, nevaspitano i ružno. Prestani da brineš da l‘ sam pospan, da l‘ sam jeo, pio ili onanisao! Alo, ne bavim se tobom, ne bavi se ti mnome!" vikao je Danijel, na šta je Milićević ostao u šoku. „Alo?! Dečko, nemoj ti meni alo!” urlao je Dejan, a svađu je prekinula Bebi Dol...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>