Region

Svet

Jovana Jeremić uputila poruku muškarcima u vezi 8. marta!

Voditeljka Jovana Jeremić uputila je poruku svim muškarcima u vezi 8. marta i dala savet kakav poklon je adekvatan za tu priliku, kao i to šta nikako ne treba kupovati svojim lepšim polovinama.

Jovana Jeremić uputila poruku muškarcima u vezi 8. marta! Screenshoot/Instagram




Izjava Jovane Jeremić privukla je pažnju na društvenim mrežama, kako pozitivnu, tako i negativnu, pa je na kraju citirala Isidoru Bjelicu:



"Ja sam samo volela da budem drugačija. Meni je najvažnije da mene to zabavlja i da se malograđani šokiraju".




Na svom instagram profilu voditeljka je iznela svoj stav o kupovini cveća za 8. mart:


"Šta ženi kupiti za 8. mart? Pitaju me mnogi. Muškarci, zapamtite: Koja god da je žena u pitanju, koliko god da je uspešna, čime god da se bavi, nikada nećete pogrešiti ukoliko joj kupite nakit, parfem, cipele ili tašnu. Tako da, cveće zaboravite za bilo koju ženu. 



Cveće uvene i baci se u kantu. To su bačene pare. Bolje je i svilena čarapa nego cveće. Za ženu je korisnije. Tako da budite kreativni" - poručila je Jovana Jeremić pa nastavila:









"Vidim da moji stavovi opet dominiraju na društvenim mrežama. Kad dođete u neke godine i ostvarite se na svim poljima onda vas više "zabole" da odgovarate društvu. Ja sad samo hoću da odgovaram prvo sebi i onda i ljudima koje volim, a ko se uklopi sa mnom, ko deli moje stavove i poglede, bolje po njega - biće uspešan. 


Skapiraće svet oko sebe pravim očima. Biće srećan jer ne mora da krije šta voli, oseća i želi. Biće oslobođen svih stega društva, zajednice i pravila lažnih moralista." - napisala je voditeljka, a zatim citirala Isidoru Bjelicu:










"Za kraj ću citirati veliku Isidoru Bjelicu: "Ja sam samo volela da budem drugačija. Meni je najvažnije da mene to zabavlja i da se malograđani šokiraju".


Čitajte najnovije Google vesti OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>