Region

Svet

Branislav Lečić: Biković nije ni prvi ni poslednji kome se ovo desilo!

Glumac Branislav Lečić bio je gost u emisiji "Novo jutro" i govorio o napadima na kolegu i naglo izbacivanje iz serije "Beli lotos". Miloš Biković nije ni prvi ni poslednji kome se ovo desilo, on je mnogima trn u oku.

Branislav Lečić: Biković nije ni prvi ni poslednji kome se ovo desilo! Screenshoot/Youtube





Lečić je imao jasan stava, da ga nažalost, ova hajka na Miloša Bikoviću nije iznenadila, obzirom da je Miloš postao svetski poznat i da je mnogima trn u oku.



Problem je u ordenu

"Razlog što se ovo desilo Bikoviću je taj što je dobio orden od Vladimira Putina. Očekivano je ovo što se radi Bikoviću, nije ni prvi ni poslednji kojem će se ovo desiti. Tamo je napravio vanserijiski uspeh i dobio je ovlašćenje od Putina i to je odmah strašno za sve koji ne vole Rusiju dovoljno da udare na njega." - smatra Lečić pa dodaje:



"Ukrajina je napravila fejk situaciju u kojoj su mu nametnuli reči koje Biković nikada nije izgovorio, sve su mu to nametnuli. Bikovića niko ništa nije pitao, samo su ga osuduli i ta akcija je poruka svima da ne dovode u sebe u bilo koju situaciju u kojoj je on bio."



Miloš Biković je jedna od žrtvi
 

"Biković je samo jedna od žrtvi i žao mi je što je to glumac koji je za primer svima našim glumcima i stvaraocima, ali nije on ni prvi ni poslednji kojem se ovo desilo. On je savladao ruski jezik i čim je zakoračio na zapad Ukrajina je na to reagovala ili neko preko Ukrajine, ali sad u to ne zalazim. Njima nije važno bilo da čekaju odluke tužilastva i policije, sama optužba je krivica oni su se time vodili, iako je u pitanju lažna prijava protiv Bikovića." - smatra Branislav Lečić.








Miloš Biković je trebalo da se pojavi u šest od ukupno osam epizoda HBO serije "Beli lotos", ali je do prekida saradnje došlo iznenada nakon objave ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova na društvenoj mreži Iks koje ga je nazvalo "Putinovim glumcem" i optužilo da "podržava genocid i krši međunarodno pravo". Njemu će ipak biti isplaćen honorar od HBO, a sav novac biće usmeren u humanitarne svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju, što je glumac i najavio govoreći za "Blic":




"Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu."


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>