Region

Svet

Region

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić u novoj ljubavnoj komediji Jorgovani!

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle 15 godina ponovo zajedno na filmskom platnu u novoj ljubavnoj komediji "Jorgovani".

 Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić u novoj ljubavnoj komediji Jorgovani! Košutnjak film

Ljubavnu komediju "Jorgovani" možete pogledati u bioskopima od 29. februara 2024. godine.Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske?

Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić.Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije nam donosi omiljeni glumački par, Sloboda MIćalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama.


 

Domaća serija V-EFEKAT od 10. februara na Super Star kanalu! (VIDEO)

Jorgovani:Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić), susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika...

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Svečana premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste.Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>