Region

Svet

Igor Simić album SVE ILI NIŠTA najavio sa tri nova spota! (VIDEO)

Igor Simić album "Sve ili ništa" najavio sa tri nova spota! Prva nova pesma koju je Igor predstavio publici je duet sa dragom koleginicom, prijateljicom Jovanom Repović...

Igor Simić album SVE ILI NIŠTA najavio sa tri nova spota! (VIDEO) Foto: Ivan Jovanović





Igor Simić je na muzičkoj sceni od 2008.godine kao gitarista benda Crna dama, zatim pevač u Loco bendu. 2017. kreće u pohod na solo karijeru numerom “Poveruj u ljubav” koja je postala zapažen radijski hit. Zatim su se ređali radijski hitovi kao “Ne dam te, Ples za rastanak” sa kojom je učestvovao na Beoviziji 2020 i “Vatreno”, “Sad adio”.  Slede predivne balade sa festivala “To nisam ja” i “ Vrati se”. Sve te pesme, uz tri nove, nalaze se na prvom albumu pod nazivom “Sve ili ništa”.


Prva nova pesma koju je Igor predstavio publici je duet sa dragom koleginicom, prijateljicom Jovanom Repović, sa kojom je čitavu deceniju delio binu u Loco bendu i energično i autentično izvodili svetske hitove. Ovoga puta su se odlučili za ljubavnu baladu “Kad me ne voliš” za koju je Igor emotivno vezan.



“Ovo je pesma je sa mnom gotovo od samog početka moje muzičke karijere i preživela je sve što sam i ja proživeo na ovom muzičkom putu. Bane Opačić ju je napisao za mene i Jovanu i ona je mirno čekala na svojih 5 minuta. I evo sada, napokon stiže nam Kad me ne voliš, pesma koja otvara moj prvi studijski album i ne mogu da zamislim nijednu bolju pesmu za to. Kao što ne mogu da zamislim ni da je pevam ni sa kim drugim nego sa Jovanom, mojim muzičkim saborcem sa kojom sam proveo pevajući skoro čitavu deceniju.” izjavio je uzbuđeni Igor


Spot potpisuje reditelj Darko Radovac koji je imao želju da prikaže studijsku atmosferu, kako nastaje pesma u studiju jer Igor uvek naglašava kako ima predivan bend sa kojima jedva čeka da stane na binu i prave nezaboravnu atmosferu.



Saradnici na albumu su dragi drugari, višegodišnji saradnici, Vladimir Danilović, Bane Opačić, Nemanja Filipović, Darko Dimitrov, Boris Krstajić, Boško Ćirković, Aleksandra Mirković i mnogi drugi kojima je Igor neizmerno zahvalan.





 



Drugi singl koji je najvio album je pesma PUSTI ME za koju je tekst i muziku napisao Vladimir Danilović, a spot režirala Ana Krstić.


Pesma NA KRAJU PUTA je pesma koja je nosilac albuma i po kojoj je album i dobio ime:

“Ovu pesmu vidim kao himnu svim umetničkim dušama i bodrenje da istraju u večnoj borbi. Uvek idite na SVE!” poručuje zadovoljni Igor Simić Pesmu je napisao Nemanja Filipović, a spot je režirao Rene Miškolci. 


Igor Simić harizmatični pevač, specifičnog, prepoznatljivog glasa, kod kojeg se oseća da peva iz duše, uvek naglašava:

“Moja misija je da zabavim publiku, da je nateram da stvaraju nove uspomene. Da se uz mene i moj bend ponovo zaljubite, radujete, tugujete i da se zajedno kvalitetno zabavimo. Vizija mi je da zajedno sa svojim kolegama podarimo muziku sa pravim vrednostima i da novim naraštajima ostavimo kvalitetnu muziku koje se neće stideti.”







 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>