Region

Svet

Nina Đogani posećuje Centralni zatvor zbog dečka!

Nina Đogani, Lunina sestra, često posećuje Centralni zatvor zbog svog dečka koji se tamo nalazi trenutno. Njih dvoje su letos bila na moru u Crnoj Gori, gde su ih uhvatili paparaci...

Nina Đogani posećuje Centralni zatvor zbog dečka! Screenshoot/Instagram





Nina Đogani, ćerka muzičara i bivših rijaliti učesnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija, od letos je u vezi sa momkom koji se trenutno nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, piše "Kurir".

Iako su u vezi manje od godinu dana, identitet mu krije od početka, pa tako i na objavama na društvenoj mreži Instagram preko njegovog lica na fotografijama uvek stavlja emotikone srca.


 
Kako pomenuti portal navodi, novih fotografija sa njim nema, jer se on nalazi iza rešetaka, a ona redovno odlazi u Centralni zatvor, kako bi mu odnela hranu tokom posete. 

Nina je i juče posetila svog dečka, nešto pre 10.30 časova ujutru, a na sebi je imala kratku bundu, helanke i čizme, dok je preko glave stavila kapuljaču. Đoganijeva je stajala u redu, ali je sve vreme izbegavala da lice okrene ka ulici, a glavu je držala u pognutom položaju i bilo je jasno da se trudi da je što manje ljudi prepozna.








Nina Đogani se i pri izlasku isto ponašala, a tada je sa njom bila jedna devojka s kojom je razgovarala u dvorištu, nakon čega su stale pored ulaza. Nina je sve vreme bila okrenuta ka zidu, a kapuljaču nije skidala ni u jednom momentu, piše "Kurir".  

Nina Đogani je sa sadašnjim dečkom letos bila na moru u Crnoj Gori, gde su ih uhvatili paparaci.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>