Region

Svet

Darko Lazić: Potičem iz kafane, a ne iz biblioteke!

Pevač Darko Lazić o periodu kada se drogirao kaže, šta sad?! Potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Otac me je vratio na pravi put!

Darko Lazić: Potičem iz kafane, a ne iz biblioteke! Screenshoot/Instagram/Darko Lazić



Darko Lazić govorio je o periodu kada je debelo bio u ponoru zbog korišćenja narkotika, a kaže da je njegova majka to teško podnosila i da ga je od toga spasao pokojni otac Milan.



"Nakon pobede u takmičenju "Zvezde Granda", sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao "prijatelje" i svi su me "voleli". Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci." - počeo je Darko Lazić.



Kako je istakao, njegova majka je to najteže podnosila.

- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi - dodao je.

Danas tvrdi da više ne konzumira narkotike, a dotakao se i svoje bahate vožnje zbog koje je često tema javnosti i medija.

- Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje - objasnio je Darko Lazić.

Sa njim je u Informerovom podkastu gostovala i njegova druga zakonita žena Katarina Stojanović Lazić, koja, otkad su se venčali, skoro stalno ide sa njim na snimanja.











"Volim da me zovu 'Darkova žena'"

- Ne smeta mi epitet "Darkova žena". Zašto bi mi smetalo kada ja to jesam?! Da nije njega, ni mene ne bi bilo u medijima - istakla je Kaća.

- Ljudi misle da sam instruktor fitnesa jer volim da treniram, a zapravo sam grafički dizajner. Mada mogla bih sebe da nazovem i Darkovim asistentom - objasnila je.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>