Region

Svet

Mihailo Janjušević je juče sahranjen, porodica je imala poruku za sve!

Brat bivšeg košarkaša Janjuša, Mihailo Janjušević je juče sahranjen, a porodica je nakon pokopa imala poruku za sve! Obratili su se onima koji su došli na poslednji ispraćaj...

Mihailo Janjušević je juče sahranjen, porodica je imala poruku za sve! Screenshoot/Youtube/Instagram





Juče je na groblju u rodnom Prijepolju sahranjen brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević.

Mihailo je sebi oduzeo život u 27. godini vešanjem, a porodica Janjušević neutešna je zbog bolnog gubitka. Potresne scene sa groblja nema koga nisu dotakle i dovele do suza, a Janjuš i njegov drugi brat Boris dugo posle sahrane nisu želeli da odu sa Mihailovog groba.








Nakon sahrane, porodica Janjuešević jedva je smogla snage da se obrati svima onima koji su došli da isprate Mihaila na večni počinak i pruže im podršku u najtežim trenucima.

- Zahvaljujemo se svima koji su danas bili sa nama. Molimo sve da Mihailu oproste voljne i nevoljne grehe - poručila je porodica nakon sahrane.


Mnogi se pitaju da li će se nakon ovoga Janjuš vratiti u "Elitu" i nastaviti takmičenje u Pinkovom rijalitiju. Kako je tokom prethodnih sezona takođe dolazilo do tragičnih događaja i smrti članove porodica stanara Bele kuće, takmičari su se nakon nekoliko dana vraćali na imanje u Šimanovcima. 


Još jedan detalj dodatno je naveo javnost da veruje da će bivši košarkaš ponovo biti deo rijalitija, a radi se o razgovoru Marka Đedovića i Lepog Miće. Njih dvojica su komentarisali trenutak kad su mu spakovali stvari, a Đedović je otkrio da je napunio tri džaka, od kojih je na kraju samo jedan bio potreban da mu se iznese, prenosi Republika.


" Ja sam slučajno spakovao tri džaka. Trebalo je samo jedan džak sa osnovnim stvarima" - rekao je Marko Đedović tada.

Produkcija televizije Pink još uvek nije izdala zvanično saopštenje, niti je poznato da li se Janjuš i kada vraća u takmičenje, a njegovi cimeri sa imanja u Šimanovcima nemaju predstavu kakva tragedija je zadesila Janjuševu porodicu i kroz šta trenutno prolazi bivši košarkaš. 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>