Region

Svet

Mihailo Janjušević biće sahranjen danas u Prepolju!

Danas u 12 časova u Prijepolju na groblju "Dvorine", biće sahranjen Mihailo Janjušević koji je pre dva dana izvršio samoubistvo!

Mihailo Janjušević biće sahranjen danas u Prepolju! Screenshoot/Instagram







Telo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je pre dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život.



 Sahrana Janjuševog mlađeg brata treba da počne danas u 12 časova, o čemu je on obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kada je podelio fotografiju čitulje



Nakon tragičnih vesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlasku ga je sačekala bivša supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se dogodilo sa njegovim bratom.

"Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao." - rekao je izvor sa lica mesta.


 
"Ništa nam nisu rekli. Ne znamo što je digao ruku na sebe. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je se Mihailo ubio. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku." - otkrila je za Republiku tetka pokojnog Mihaila.









Darko Tanasijević lično poznavao Mihaila


Voditelj rijaliti programa "Elita", Darko Tanasijević govorio je o tragediji koja je zadesila porodicu Janjušević:


U tom trenutku, to je bila neproverena informacija. Nadao sam se da to nema veze sa istinom, ali uzalud. Počeo sam da se tresem jer sam doživeo stres, u pitanju su situacije gde čovek ne može da ostane imun, bez obzira na to što je to poslovna informacija i što ne bi trebalo da unosim emocije u posao. Međutim, ovde je to bilo nemoguće. Zvao sam i Janjuševu bivšu ženu Enu, kao i njegovog srednjeg brata Borisa - izjavio je Darko na samom početku.

Tanasijević se potom čuo sa Janjušem, koji je u međuvremenu izveden iz "Bele kuće".







- Izjavio sam mu saučešče i nakon toga smo razmenili još nekoliko poruka. Nije bilo ništa poslovno, čuli smo se prijateljski, napisao sam mu reči utehe i podrške, mada ništa nije dovoljno jako da ga uteši u ovom trenutku - rekao je Darko Tanasijević i dodao:


- Janjuš je neko koga poznajem sedam godina, u "Zadruzi" i "Eliti" smo prolazili kroz lepe, ali i ružne trenutke. Mihaila nisam lično poznavao, a ovo je zaista velika tragedija, posle koje u životima njegove porodice ništa neće biti isto - otkrio je Darko za "24sedam". 





 





 


"Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole." - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>