Region

Svet

Janjušev brat Mihailo Janjušević danas je izvršio samoubistvo!

Janjušev brat Mihailo Janjušević danas je izvršio samoubistvo! Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa i bio je aktivan na platformi OnlyFans.

Janjušev brat Mihailo Janjušević danas je izvršio samoubistvo! Screenshoot/Instagram




Mlađi brat aktuelnog učesnika rijalitija "Elita 7" Mihailo (27), danas je pronađen mrtav, nakon što je izvršio samoubistvo. Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na platformi OnlyFans na kojoj objavljuje provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao, prenosi Republika.


Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme - počeo je Mihailo.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - govorio  je Janjušev brat za medije.


Marko Janjušević se povodom odnosa sa bratom nije oglašavao, dok je treći brat Boris pre tri godine napisao kako već 4 godine ne priča sa Mihailom.

"Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam već 4 godine, slavi 25. godina. Poslednja slika sa njim od kako me je nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan, buraz. Volim te." - poručio mu je tada Boris.







Prijatelji pokojnog Mihaila Janjuševića otkrivaju za Republiku kako se Janjušev brat ponašao, pre nego je izvršio samoubistvo.


- Sa porodicom nije bio blizak, retko su se čuli baš, po nedelju dana se nije javljao na telefon. Postao je čudan, udaljio se i od prijatelja. Ni sa kim se nije ni viđao, ni čuo, nismo znali ništa - govori za Republiku prijatelj pokojnog Mihaila.

- Tri dana mu nije bilo traga, nije se ni javljao na telefon - govori izvor blizak porodici.






Odmah nakon što je završen sastanak u "Eliti", Janjuš je, po svemu sudeći, napustio imanje u Šimanovcima, kako bi saznao šta se dogodilo, a definitivno će ga ovo emotivno razoriti, iako nije komunicirao sa rođenim bratom, koji je sada izvršio samoubistvo.

- Ne možemo još uvek ništa da kažemo, dok porodica Janjušević ne potvrdi ove navode, shodno tome tada će i Janjuš saznati, kada informacija bude zvanična - saopštili su članovi produkcije za portal Srbija Danas.




SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

 

 

Mihailo Janjušević sa braćom nije razgovarao! Sada se Janjuš emotivnim rečima oprostio od njega!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>