Region

Svet

Marija Šerifović postala je majka sina kom je dala ime Mario!

Pevačica Marija Šerifović postala je majka sina kom je dala ime Mario. Dečaka je donela na svet surogat majka, a ko je otac dete će saznati kada za to dođe vreme.

Marija Šerifović postala je majka sina kom je dala ime Mario! Screenshoot/Instagram





Bebu je na svet donela surogat majka na klinici u Los Anđelesu, a javnost je nakon vesti počela da nagađa ko je otac deteta i kako uopšte izgleda taj proces. 


Marija je rekla da je njen put od želje da ima svoje dete do dolaska bebe na svet bio dug, ali da ga je prošla jer je imala veliku želju da bude majka:


"Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario"- priča Marija Šerifović, a na pitanja o ocu deteta ona kaže:


"Zbog ugovora o privatnosti ne mogu sa vama da delim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vreme, o tome znati sve".


Marije Šerifović je objavila prvu fotografiju svog sina na Instagramu i posvetila mu emotivnu poruku. 

Surogat majčinstvo još uvek nije praksa u Srbiji, pa se Marija Šerifović odlučila za Ameriku gde godinama odlazi i iz privatnih i iz poslovnih razloga. Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju- prenosi Mondo.








Pevačica je sa majkom Vericom Šerifović otputovala u Ameriku sredinom novembra kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj. Budući da je Amerika država koja je najviše napredovala, u smislu kompletne procedure oko surogat majčinstva - od brige prema ženama, koje su surogat majke, do kompletne pravne i psihološke logistike koja je veoma izazovna i veoma važna Šerifovićka se odlučila da baš tamo njeno dete dođe na svet.

Osim toga, Marija deset godina unazad putuje u Ameriku, što iz privatnih što iz profesionalnih razloga, i smatra je svojom drugom zemljom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>