Region

Svet

Indy iznela svoj život na tacni! Razvod se dogodio jer je muž umesto nje, birao majku!

Pevačica Indy iznela je svoj život na tacni u jednoj emisiji na Hype tv. Govorila je o svom detinjstvu, razvodu roditelja, smrti brata... Njen razvod se dogodio jer je muž umesto nje, birao majku i sestru!

Indy iznela svoj život na tacni! Razvod se dogodio jer je muž umesto nje, birao majku! Screenshoot/Instagram




Indira Aradinović Indy gostovala je u jednoj emisiji, gde je potpuno otvorila dušu i ispričala veliki deo svog života, počevši od detinjstva koje je provela uz bolesnog brata, koji je kasnije, u svojoj 21-oj godini preminuo, o borbi njene majke koja je kasnije rodila i Editu, a iz blizanačke trudnoće brat nije preživeo, do svojih operacija, kratkog braka i razvoda...



Brak Indire Aradinović trajao je samo tri meseca



Pevačica kaže da je svog partnera volela, kao i on nju ali da nisu mogli da uspeju jer su im se u brak mešali njegova majka i sestra. Taj period pamti kao jako bolan jer je bukvalno ostavljena bez pravog razloga. Objašnjenja su bila mlaka i neuverljiva.








"Jako je nezrelo to uradio"- kaže Indi i dodaje da se jako promenio nakon venčanja i da su se njegovi zapravo potrudili da se on promeni.


"Sećam se, njegova majka meni za venčanje kupuje ogrlicu i kupuje unuci. Malo ponižavajuće, malo primitivno...i mnogo što šta usput. Ne bih da pričam mnogo, prošla sam pakao koji on nije video. Telefoni, pozivi... Sećam se kada mi je pukao zub, njegova majka mene zove da mi kaže da je saznala koliko je on platio popravku zuba. On je njima morao da daje interviju svaki dan, ako ne kod mame, onda kod seke. On psihološki zavisi od njih..."



U međuvremenu Indy saznaje istinu, jer kako kaže on je bukvalno pobegao od nje. 


"Posle Slave Svetog Nikole koju smo slavili, ta slava se pretvorila u pakao, ja sam spavala na podu jer se on prema meni ponašao agresivno, ljuto... On je tražio u meni drugu majku. Hteo je da kad njegova ćerka nešto glupo kaže, jer je ljubomorna, ne želi da deli oca, on je bio dužan da njoj objasni da sam ja njena potencijalna prijateljica...

On je bio između dve vatre. Oni su meni napravili jednu veliku neistinu, spakovali me iz te kuće, ispratili i evo sad su valjda sreće baba, tetka i ćerka ponosne na njega što je isterao svoju ženu bez objašnjenja i to u sred februara kada sam ja imala najtežu operaciju..."




U nastavku pogledajte čitavu priču:



 
 

Godišnji horoskop za 2024 godinu Vodolija!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>