Region

Svet

Ima leka i za Radojku! Dari Bubamari zbog bahatosti odnet auto!

Na Instagram stranici "192_rs" koja objavljuje vesti, informacije i fotografije sa ulica Srbije, osvanula je fotografija belog mercedesa... Ima leka i za Radojku- piše u opisu! Dari Bubamari zbog bahatosti odnet auto!

Ima leka i za Radojku! Dari Bubamari zbog bahatosti odnet auto! Screenshoot/Instagram/192rs




Na fotografiji je navodno automobil koji vozi pevačica Dara Bubamara, a iza je vozilo poznato kao "pauk".


"Dok ne bude kao u SAD da javne ličnosti plate kaznu u skladu sa primanjima ili što imućniji to više, plus društveno koristan rad jedno 40h... Ovako, i da plati pauka to je za nju sitnica", "Sitnica, ali konačno se desilo", "Ponaša se kao da je samo ona bitna, za nju ne važe pravila", "E neka se konačno i ovo dogodilo", "Nemaju ljudi pojma kakva je to vožnja i parkiranje po Novom Sadu", neki su od komentara.






Dara je redovan lik među poznatima koji žestoko krše saobraćajne propise, mahom vožnjom koja je daleko preko ograničenja na našim putevima, prenosi Telegraf, a na pomenutoj stranici su nedavno takođe objavljene fotografije belog mesrcedesa koji Dara Bubamara vozi, uz komentar: "Novi Sad: Bahata pevaljka Dara Bubamara ponovo u akciji #BahataSam može mi se. Žao nam je samo ovih radnika Parking servisa koji moraju svakodnevno da slušaju njena opravdanja".







Daru je ovo razbesnelo, pa je tada putem Instagram storija napisala:

- Napušite mi se k****, bagro jedna ljubomorna! Ostavite me na miru! Za ovo tužba.
 

Vanja oplela po mužu! Miona se šokirala i tek će, Ša je psihopata!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>