Ostalo

Sme�no

Da li ste pozitivna ili negativna osoba? Test ličnosti će vam razjasniti!

Verovatno već imate izgrađeno mišljenje na temu kakvi ste ali možda i grešite pa proverite i zabavite se. Da li ste pozitivna ili negativna osoba, test ličnosti će vam razjasniti!

Da li ste pozitivna ili negativna osoba? Test ličnosti će vam razjasniti! Svet Plus

Potrebno je da na brzinu pogledate ovu sliku ispod i zapamtite šta ste prvo uočili, a onda pogledajte u nastavku rezultat testa ličnosti.


Možda imate skrivene osobine ili ih jednostavno niste prihvatili?! Kakv je vaš pogled na život i kakavi ste zapravo?!Silueta žene

Ako prvo vidite siluetu žene, to znači da ste okruženi pozitivnom energijom i verujete u širenje svoje pozitivnosti na one oko sebe, piše Times of India. Privući ćete mnogo dobrih duša u svoj život, a najveća mana je to što možete biti preosetljivi ako neko sa više negativne energije uđe u vaš život. Međutim, ponovnim povezivanjem sa svojom unutrašnjom dobrotom i pronalaženjem snage u njoj, možete ponovo postati jaki.Muško lice

Ako vidite muško lice, to može značiti da imate pesimističniji pogled na život. To ne znači da ste potpuno negativni, već da želite da budete sigurni da je sve oko vas uredno i zaštićeno. Takođe možete biti skeptični i imati problema sa poverenjem. Volite da testirate ljude koji dolaze u vaš život da biste bili sigurni da vas niko neće povrediti. 

Dafne Selfi ima 94 godine, nema botoksa, koristi malo kreme za lice!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>