Region

Svet

Dragana Mirković razmišljala o povlačenju sa scene! Poželela sam da ostavim sve!

Pevačica Dragana Mirković je razmišljala o povlačenju sa scene još na samom početku svoje karijere. Poželela sam da ostavim sve i da odem samo da imam svoj mir...

Dragana Mirković razmišljala o povlačenju sa scene! Poželela sam da ostavim sve! Instagram/Dragana Mirković





Dragana Mirković ove godine će proslaviti 40 godina blistave karijere na koncertima u Štark areni 29. i 30. decembra 2023. godine, ipak, nije sve bilo tako sjajno i jednostavno kako se ljudima sa strane čini. Dragana je čak razmišljala o tome da sve napusti:


"Jako je važno da je utakmica jednaka za sve, prvenstveno zbog pravde. Zbog mladih ljudi, koje jako da pogodi nefer utakmica, koja može da ih skrene sa pravog puta i da im ubije volju i želju za uspehom, zbog čega mogu da pomisle da oni nisu za to. Meni se to dogodilo kad sam imala 17 godina. Poželela sam da ostavim sve i da odem samo da imam svoj mir. 






Međutim, dosta su kolege uticale na mene, rekli su mi "daj ne budi luda, to će se dešavati". Najbitnije je da je fer utakmica baš zbog mladih ljudi čija je duša još uvek ranjiva za nepravdu i mislim da svako treba da razmišlja na taj način, jer ako tako razmišljaju niko neće biti povređen."- ispričala je pevačica.

Čitajte SVET PLUS na Google vestima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>