Region

Svet

Zlata Petrović posle veselja kod Đanija dobila lekciju od sina!

Pevačica Zlata Petrović posle veselja kod kolege Radiše Trajkovića Đanija dobila lekciju od sina! Više ne sme da ga bruka.

Zlata Petrović posle veselja kod Đanija dobila lekciju od sina! Screenshoot/Instagram




Zlata je priznala da joj je sin Jovan Pejić zabranio da konzumira alkohol jer nema kontrolu kada popije. Obavljen je ozbiljan razgovor, a posebno joj je sin zamerio ponašanje kod Đanija na veselju. Navodno se ponašala kao luda tinejdžeka...


"Imala sam ozbiljan razgovor sa mojim Jovanom i bio je baš ljut. Rekao mi je da hitno prestanem da pijem jer se ponašam ko poludela tinejdžerka kad nazdravljam žestinom. On je isto bio na slavlju kod Đanija i sve je video. Snimao me je dok sam pevala, to mu je sve bilo u redu, ali je kasnije ispao haos. Malo više sam popila i počela da pravim haos, pa sam primetila da mu nije bilo svejedno..." - ispričala je iskerno Zlata Petrović, pa dodala:


" Ništa ne bi bilo strašno da nisam počela nekontrolisano da se smejem i grlim s kim stignem. Tamo na proslavi me je kulirao, a kad smo se sutradan sreli, imao je šta da mi kaže. Zabranio mi je da ubuduće uzmem kap alkohola. Rekao je da prestanem da se ponašam kao tinejdžerka i da takvo ponašanje ne priliči mojim godinama.."











Sada je došlo vreme da se Zlata primiri:


"Sećam se da sam sedela s Jovanom i njegovim društvom pre nego što izađu u grad. Sedeli smo i nazdravljali, šalili smo se jer sam tip one opuštene mame kojoj deca sve pričaju. Takav sam odnos negovala, ali izgleda da je sad vreme da se malo primirim." - kaže pevačica pa dodajte da je u njenoj porodici majka bila poročna:


"Nismo bili mnogo siromašni kad sam bila mala. Mama je pevala, očuh je svirao, ali ona je volela kocku. Jedan dan smo imali džak para, drugi dan ni cvonjka. Takav kod je imala. Nije, srećom, bila tip kockara koji ode i prokocka sve što ima. 

Znala je da se zaustavi kad vidi da gubi. Možda je izlazila bez prebijene pare, ali nije ostala dužna nikome niti je prokockala krov nad glavom. Njoj je porok bila kocka, meni cigarete i piće, ali sad retko popijem. Baš kad sam na nekom slavlju."
- završila je Zlata Petrović.

 

Kako je Džesika Simpson sa 110 kilograma spala na 60?!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>