Region

Svet

Dragan Kojić Keba: Kao dete sam bio ružan, strašno ružan!

Pevač Dragan Kojić Keba je neko za koga svi znamo da voli da se "licka" i svima je dobro poznato njegovo ogledalce od koga se ne odvaja. Za sebe kaže da je kao dete bio ružan, strašno ružan...

Dragan Kojić Keba: Kao dete sam bio ružan, strašno ružan! Screenshoot/Instagram




Jednom prilikom je Keba odgovarao na pitanja novinara pa je na red došlo i pitanje oko šminke, naime novinare je zanimalo da li je istina da on i pevač Slavko Banjac koriste više pudera nego većina pevačica.


"Nije tačno. Slavko voli šminku, ja ne. Ali kad nastupaš pred kamerama, uvek moraš da staviš nešto na lice. Jedino što mogu da podnesem je malo pudera da mi se lice ne sija. Ništa više. Slavko kad se našminka, izgleda kao da je iz mlina izašao (smeh). On je jedan sjajan dasa, stvarno smo dobri prijatelji. Mnogo je dobar pevač, ali je činjenica da voli šminku za nastupe." - ispričao je Keba još davnih devedesetih godina.
 

Asmin napao Aneli na dan sahrane njenog oca! Vidi se modrica ispod oka!







U međuvremenu Dragan Kojić Keba se odlučio i za trajnu šminku, a pre tri decenije je bio ponosan što o sebi vodi računa:



"Zašto nekome smeta što pratim modne trendove i uživam u tome da budem lepo obučen u svakoj prilici, da sam uvek, ne čist, nego klistiran." - ispričao je tada Keba za Svet.



Na prozivke upućene njemu na račun njegovog izgleda Keba je rekao:


"Veruj mi, kao dete sam bio ružan, strašno ružan. To mi je bila osnovna crta. Ne smatram da sam sad neki lepotan, ali mislim da nisam ni ružan muškarac. Što se tiče psihofizičke kondicije, trudim se, nastojim da je održim. Što se vidi iz priloženog, pomoću bazena, saune, sprava, joge. A da li sam lep čovek? Stvarno ne znam šta da ti kažem. Ti si prva koja me je to pitala. 

Gledam se u ogledalu, normalno. Svako jutro se gledam. Mada, ne volim mnogo da se gledam iz razloga što mrzim starost. Ne plašim se starosti, ali je užasno mrzim i mislim da nikad neću biti star čovek."










Dragan Kojić je nedavno uradio korekciju svojih obrva kod Adaktara, poznatijeg kao "Bog obrva".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>