Region

Svet

Nataša Bekvalac snima reklamu u Crnoj Gori i spot sa Eminom u Parizu

Nataša Bekvalac, koja je pre nekoliko dana u emisiji Ognjena Amidžića javnosti pokazala duboke emocije zbog razvoda od Danila Ikodinovića, rešila je da se u narednom periodu maksimalno posveti poslu kako bi radom pobedila tugu. Ona bi uskoro trebalo da ode na poslovni put u Pariz, a i privodi kraju snimanje duetske numere sa Eminom Jahović.

Nataša Bekvalac snima reklamu u Crnoj Gori i spot sa Eminom u Parizu



"Nataša je potpuno skrhana što se moglo i videti u emisiji Ognjena Amidžića. Ipak, život ide dalje i ona se trudi da svu energiju usmeri na posao kako bi zaboravila na sve nedaće koje su je pogodile poslednjih mesec dana. Istina je da joj nije lako, ali ona će se, kao pravi profesionalac, odazvati svim poslovnim izazovima kojih će u narednom periodu sigurno biti sve više" – objasnila je Natašina bliska prijateljica.

Nataša se trenutno nalazi u Podgorici gde je juče ujutru otputovala sa svojim menadžerom Aleksandrom Kukanjcem kako bi snimala reklamu za crnogorsko tržište. Nakon Podgorice očekuje je i put u Pariz. Nagađa se da bi Nataša u Parizu trebalo da snimi spot za duetsku numeru “Gospodine”, pesmu koju je uradila u saradnji sa Eminom Jahović. Nataša i Emina su, inače, pre nekoliko dana u studiju ateljea “Prag“ završile snimanje duetske pesme koja bi svetlost dana trebalo da ugleda na proleće.

"Nataša i Emina su se pre ovog nemilog događaja dogovarale da snime spot u Parizu, ali Nataša ne želi da se zna razlog njenog putovanja tako da nije sigurno da li će u Pariz otići sa Eminom ili nekim drugim povodom. Nataša bi trebalo da bude u Parizu pet dana" - kaže njena prijateljica. Inače, Nataša je pre razvoda dogovorila fotosešn u Parizu za jedan srpski magazin, te bi i to mogao biti razlog njenog odlaska.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>