Region

Svet

Nataša Šavija se vratila svom poslu! Svako ima pravo na sve...

Nataša Šavija se vratila svom poslu na Onlifansu, a pre toga je poručila da svako ima prava na sve, sve dok to ne ugrožava druge. Vi imate pravo na mišljenje, ja na život kakav želim.

Nataša Šavija se vratila svom poslu! Svako ima pravo na sve... Screenshoot/Instagram





Svi ste već upoznati sa time da je Nataša Šavija optužila Stefana Karića za nasilje, a sada nakon tog skandala, starleta se posvetila svom oporavku, a nedavno se vratila i biznisu, pa je počela da objavljuje fotografije na svom "Onlifans" nalogu...


Šavija je još jednom šokirala (mada nije jasno zašto) sve one koje interesuje ova tema jer je objavile fotografije nagog tela, prekrivenog samo šlagom.


Nedavno je dala saopštenje nakon kojeg je rekla da se više neće oglašavati, a ono je glasilo ovako:


"Molim sve da mi ne spominju više onu temu, na profilu, u komentarima, inboxu, privatno, da me ne pita svako 'kako si' itd...  Više se neću oglašavati po tom pitanju. Dotičnog zbog koga mi se život deli na pre i posle, ne želim na profilu, ni na slici da ga vidim. Želim da zaboravim da postoji takva osoba, kao i da se to desilo.

Sve oko toga ću svesti na minimum, ono što se mora-sastanke sa advokatom, pojavljivanje na sudu i šta sve već treba... Dakle, nema nikakvih izmena, nisam odustala od optužnice, čekaju se dalji koraci i na kraju presuda, o kojima ćete biti blagovremeno obavešteni, a ja sad želim da nastavim da živim normalno kao i pre ovoga, oporavim se i zaboravim. 

Ko pominje moj način života, ne zna kako ja živim, niti ću bilo kome više išta da objašnjavam, niti da gajim u sebi bes zbog toga. Svaki čovek ima prava na sve, dok to nikog ne ugrožava, pa tako i vi na mišljenje, a ja na život kakav želim, moj je. Predmetom se bavi moj advokat, gospodin Borivoje Borović, za koga ne sumnjam da će isterati pravdu i sve na čistac."
- završila je Šavija.








Nataša Šavija je na svom Instagram nalogu uz objavu fotografije napisala:


"Ekskluzivne, brutalne sličice i videe znate već gde možete naći.."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>