Region

Svet

Tijana Dapčević: Kaja može samo da se druži sa šipkom

Posle gostovanja u emisiji "Arena 13" kod makedonskog voditelja Bokija 13, popularna pevačica Tijana Dapčević odgovorila je na prozivke svoje koleginice Kaje Ostojić.

Tijana Dapčević: Kaja može samo da se druži sa šipkom



Naime, iako su mnogi mislili da su se prepucavanje između ove dve pevačice završila, Kaja je u intervjuu za jedne novine izjavila kako Tijana nema ni jedan hit i da je njena pesma "Mazohista" slušanija od celog Tijaninog albuma. Kaja se tu nije zaustavila pa je dodala i da Tijana jedino može da se druži sa violončelom pošto joj po gabaritu najviše odgovara.

Tijana nije mogla da prećuti pa je makedonskom voditelju u emisiji u svom stilu odgovorila:

"Naravno da ću se družti sa violončelom jer on ide uz moj gabarit i to obrazovani. Za koju godinu nekima ostaje samo druženje sa šipkom, jer to odgovara njihovom gabaritu - što fizičkom, što obrazovanom. Ne želim medijska prepucavanja, ne želim prilagođavanja i spuštanja na nivo koji ne odgovara mom gabaritu i fizikom i intelektualnom. Imam smisao života, a to su moja porodica, posao u kome uživam i koji uvek mogu da zamenim violončelom gabaritnim i divnim instrumentom koji zaista ide uz mene" - zaključila je Tijana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>