Region

Svet

Tijana Dapčević ne menja partiju i zastavu

Popularna pop pevačica, Tijana Dapčević sebe doživljava kao neshvaćenu osobu, ili kako sama kaže "kao androida koji je sišao s Neptuna". Kako je priznala, od malena uživa da bude u centru pažnje, a jedina ne ostvarena želja joj je da zaigra u filmu.

Tijana Dapčević ne menja partiju i zastavu



"Moja životna deviza je: partiju i zastavu nikada neću menjati - to će uvek biti muzika! Sreća je Vuk Dapčević, moj sin. Sreća je muzika, kad nema gužve u saobraćaju, kad je lepo vreme, kad mi sestra Tamara i mama dođu iz Skoplja. Sreća je kad moj tata zove iz Skoplja, a Vuk mu kaže: "Deda!".

"Verujem u dobre ljude, prijatelje, verujem u tu privilegiju da imam prijatelje. Verujem u ljubav, Boga, energiju. Kao nešto bez čega nijedan normalan čovek ne može da živi je ljubav. Moja definicija ljubavi je Vuk, ali ovog puta i Milan Dapčević, moj muž. Najviše sam ponosna na to što sam ostala normalna. I pored svega što nosi život, što se dešava u vazduhu, na zemlji, u šou-biznisu, ostala sam čvrsto na nogama."

"Ponosna sam što sam i dalje u vrhu kad je u pitanju posao kojim se bavim. Ne volim da pričam o sebi, ali ću se potruditi. Nisam nešto skromna, pošto je skromnost osobina glupih ljudi, sva sreća, mogu slobodno reći da je Tijana Dapčević majka, žena, talentovani muzičar, osoba koja zna šta hoće, koja čvrsto stoji na nogama, pozitivna luda", rekla je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>