Region

Svet

Bebi: Majo, imaš glavu kao buzdovan! Maja: Bebi, smrdiš po kući!

U rijalitiju „Dvor” na televiziji „Pink” preksinoć je došlo do ozbiljnog verbalnog obračuna između dve pevačice, Maje Nikolić i Dragane Šarić – Bebi Dol. Naime, Bebi je zasmetalo to što Maja komentariše njen način oblačenja sa drugim ukućanima njoj iza leđa, pa je kontraverzna umetnica čekala pravi trenutak da oplete po bivšoj cimerki sa „Farme”.

Bebi: Majo, imaš glavu kao buzdovan! Maja: Bebi, smrdiš po kući!



"Popni se na sto pa igraj jer tamo pripadaš, neću više da te čujem da me uzimaš u usta. Pogledaj se na šta ličiš, i kafanska pevačica je bolje obučena od tebe. Meni si našla da nešto pridikuješ" - odbrusila je Dragana i dodala:

"Imaš glavu kao buzdovan, pogledaj kakvu ti garderobu nosiš, pa onda mene komentariši. Nemoj sad da ti sklonim tu periku sa glave, pa da vidim sa čime ćeš da se šepuriš" – izričita je bila Dragana.

Međutim, ni Maja nije ostala nema na ovakve opaske, pa je svojoj koleginici poručila:

"Imam puno pravo o tebi da pričam šta god hoću, jer nisi niko i ništa. Verovatno si prošle godine oprala te pantalone sa kojima smrdiš po kući. Od tebe je i bog digao ruke, pa ti svi koji liče na nešto smetaju" - rekla je Maja, osvrnuvši se na njen problem sa drogom.

"Ko zna šta si konzumirala pa ne znaš šta pričaš. Kao majka i žena koja je uspešna u svom poslu ja tebe žalim zbog svega ali ti nikada neću dozvoliti da me ponižavaš, mislim da ti je to jasno" – revoltirano joj je rekla Nikolićeva nakon čega se besno pokrila jorganom preko glave.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>