Zvezde Granda

Parovi

Zvezda Granda, Tamara Selimović čeka dete sa 15 godina starijim pevačem!

Zvezda Granda Tamara Selimović čeka svoje prvo dete sa 15 godina starijim pevačem Emirom Habibovićem. Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav ne bira...

Zvezda Granda, Tamara Selimović čeka dete sa 15 godina starijim pevačem! Screenshoot/Instagram
Tamara Selimović je sada progovorila o detaljima njihove veze i otkrila kako su njeni najbliži reagovali na razliku u godinama.

- Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumem! Smatram da je neka maksimalna mera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope - rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

- Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Posle nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. Iskreno samo sam osetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvek mi je bilo lepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osećaj, to traje i sigurna sam da će trajati.


Obzirom na to da je njihova veza ozbiljna, došlo je i do upoznavanja porodica. U prvi mah, njeni nisu prihvatili budućeg zeta, ali je vreme pokazalo da su stvoreni jedno za drugo.

- Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu.


Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav ne bira.

- Znate kako, nikada nisam razmišljala da li ću imati mlađeg ili starijeg momka. U životu srce odlučuje i neka realnost.

S obzirom na to da Habibović sa prethodnim partnerkama ima decu, Tamara kaže da je neke od njih imala priliku i da upozna.

- Emir ima troje dece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu - kazala je Selimovićeva i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one.

- Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim delima, tako da zaslužuje, kada su njegova deca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti - rekla je ona za 24sedam.
 

Ubice mog oca sezona 5. epizoda 7: Griža savesti! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs/24sedam

Povezane vesti:


>