Region

Svet

Pinku pretili bombom zbog Bokija 13

Antifanovi makedonskog voditelja Bokija 13 u anonimnom telefonskom pozivu portirima televizije Pink su zapretili da će baciti bombu kašikaru ukoliko odmah ne prestane emitovanje njegove emisije koja je u tom momentu išla na pomenutoj televiziji.

Pinku pretili bombom zbog Bokija 13



"Ako smesta ne prekinete emisiju debele nakaze, dobićete kašikaru" - rečeno je u pozivu.

Iako se emisija snima unapred, nadležni ljudi na Pinku procenili su situaciju kao visokorizičnu i istog trenutka obavestili Žandarmeriju, jer su bili u strahu za živote svih zaposlenih radnika.

"Tačno je da smo u toku prikazivanja emisije koju vodi Jovanovski dobili anonimne pretnje, o kojima je služba obezbeđenja istog trenutka obavestila nadležne organe" - rekla je Tatjana Vojtehovski.

Boki o ovom incidentu nije znao ništa i bio je potpuno u šoku kada su ga obavestili o čemu se radi.

"Šokiran sam ovim saznanjem. Tako nešto mogu da smisle samo bolesni umovi. Mene narod voli, a uveren sam da i oni drugi gledaju moj šou. Ne verujem da među običnim svetom ima i takvih, pre će biti da je reč o nekim estradnim huliganima. Vrlo je moguće da je konkurencija pokušala da me sabotira, pošto je rejting emisije bio fantastičan u toj nedelji. Arena je bila druga po gledanosti od svih formi koje Pink nudi" - kaže Boki i dodaje:

"Ne bi me čudilo da je to maslo Ivana Ivanovića, pošto u istom terminu ide i njegova emisijica. Šta ću kad sam jak i popularan. Tom bolesniku poručujem da moj šou ne ide uživo i da ubuduće ne plaši časne i poštene radnike".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>