Region

Svet

Aleksandra Perović: Jako sam zaljubljena

Pevačica Aleksandra Perović po povratku sa Filipina nije se puno pojavljivala u medijima, jer se potpuno posvetila pripremi novih pesama i snimanju singla koji uskoro planira da izda. Aleksandra je u intervjuu priznala i da je jako zaljubljena.

Aleksandra Perović: Jako sam zaljubljena



"Fenomenalno, nezaboravno, nešto što je vredelo probati i iskusiti. Jako mi je drago što sam prihvatila učešće. To je nešto što rečima ne može da se opiše" - opisala je Aleksandra svoje učešće u rijalitiju "Survivor" i dodaje da za njen fizički izgled ipak nije zadužen rijaliti već genetika.

“Izgled pripisujem genetici, mada se i rekreativno bavim sportom. Tri puta nedeljno imam treninge, fitnes i idem na bazen, a od skora i jednom nedeljno igram tenis.”

Iako Aleksandra ne voli da priča o svom ljubavnom životu, na pitanje da li je zaljubljena kratko je odgovorila: “Da, jako” - rekla je zagonetno pevačica i otkrila da priprema singl:

“Radim na novom singlu, preslušavam pesme i nadam se da ćete ga što pre čuti.” – kaže Aleksandra, dodajući da se još uvek rado seća rada u grupi Moby Dick, ali i da je sa Srđanom i dalje u sjajnim odnosima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>