Region

Svet

Zvezde Granda: Stefan Petrušić izgubio sestru

Kandidat za "Zvezde Granda" Stefan Petrušić izgubio je mlađu sestru Jelenu 1993. godine, kada je imala samo trinaest meseci.

Zvezde Granda: Stefan Petrušić izgubio sestru



Naime, devojčica se ugušila jer se nasmejala dok je jela grisine. "Užasno mi je teško da pričam o tome" - kaže mladi pevač i nastavlja svoju ispovest:

"Ne smatram da je moja tuga nešto čega se treba stideti. Jelena je imala samo trinaest meseci kada se to desilo. Mnogo je volela grisine. Jedne večeri zasmejala se dok je jela i počela da se guši. Mama i tata su je istog momenta odveli u bolnicu i pored višesatne borbe za njen život, nažalost je preminula" - priča Stefan kroz suze i nastavlja:

"Da zlo bude veće, nepunih mesec dana nakon sestrine smrti napustio nas je i deda, koji je umro od tuge za njom. Zahvalni smo Bogu što nam je poslao bebu u porodicu samo osam meseci nakon tragedije, pa su moji roditelji verovatno zbog prisustva mlađeg brata koji je tada došao na svet, uspeli psihički da se izbore sa tragedijom koja nas je zadesila".

Mladi pevač kaže da na sestru pomisli svakog dana i da sve pesme koje peva posvećuje njoj.

"Nikada nećemo moći da je prebolimo. Volećemo je istom snagom dok god smo živi, a ja znam da je ona moj anđeo čuvar, koji me pazi, vodi kroz život, pa tako i kroz ovo takmičenje".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>