Region

Svet

Maja Morales: Dobijala sam pare za seks

Čudni Gotovac i još čudija plastična plavuša Maja Morales, otkrivaju nam nove pikanterije iz svog života. Saznajemo da je zgodna plavuša "prava lavica" u krevetu, da za sex prima novac, a i skupe poklone.

Maja Morales: Dobijala sam pare za seks



Hrvatska starleta je pokušaka da zaintrigira javnost izjavom kako ne može bez sexa i da zato napušta Farmu. Izjavljuje da od malena pije tablete kako bi zaustavila preteranu želju za sexom.Ali nije nesto preterano uspela da privuče pažnju tom izjavom,te da Maja u celu misiju uvlači i Gotovca.

Maja tvrdi kako je noć pre odlaska na Farmu provela s Gotovcem u hotelu, u kojem su goli pozvali recepcionara na orgije, ali ih je on odbio.

Plastična plavuša kaže da je "brutalna u krevetu" i da joj je sasvim normalno da bude nagrađena posle kako ona kaže,dobro odrađenog posla.

"Jesam, jesam, naravno da jesam, nakon seksa dobijala sam nagrade. Mislim da za svaki dobro odrađeni posao treba biti dobro nagrađen", a na pitanje da li je ikada spavala sa muškarcima samo radi novca, Maja ponosno odgovara: "Jesam, da, da jesam."

Maja preterano posećuje solarijum, samim tim izleda kao da je u skorije vreme izašla iz rerne, na pitanje da li se plaši raka kože Maja odgovara: "Rak kože? Ma koji rak kože? Ne razmišljam o tome."

maja morales

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>