Region

Svet

Vladimir Ilić Ila: Karleuša je obična klošarka i seljančura

Jelena Karleuša je izazvala gnev Minimaksove porodice  tvrdnjom da je Arkan šamarao slavnog voditelja zato što ju je navodno branio od Cece Ražnatović. Reper Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog Minimaksa, izrevoltiran je Jeleninom tvrdnjom.

Vladimir Ilić Ila: Karleuša je obična klošarka i seljančura



"Ne mogu da verujem da je rekla kako je Arkan šamarao ćaleta! Zna li koliku težinu imaju te reči?! Željko je imao poseban „rispekt” prema ćaletu i sto posto tvrdim da to nije istina! Sećam se da je tati donosio poklone iz Pariza, još čuvam figuru sirene koju je dobio od njega" - kaže Ila.

On ističe da neće dozvoliti JK da priča loše o njegovom ocu.

"On je umro čistog obraza i ne dozvoljavam da ga kaljaju! Stvorio je Karleušu koja mi se tada javljala, a sada spusti glavu kad prođe pored mene. Pravi se da me ne poznaje dok Ceca, iako posle Arkanove smrti nije bila u dobrim odnosima s mojim ocem, uvek se javi. To govori ko je kakav čovek" - kaže Vlada i dodaje:

"Sada mogu da sednem za isti sto sa Jelenom i Cecom, pa da vidimo ko laže. Javnosti bi tada bilo jasno da Karleuša glumi klovna na estradi! Ona je jedna obična seljančura i klošarka i ne znam kako je nije sramota da tako priča o mrtvom čoveku. Ostvarila je karijeru jer ima dobro dupe i sise i sada misli da može da pljuje po Ceci koja je zvezda i o kojoj će ljudi pričati i posle njene smrti, dok će Jelenu zaboraviti za nekoliko godina" – revoltiran je Vlada.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>