Region

Svet

Aleksandra Perović doživela saobraćajnu nesreću

Pevačica Aleksandra Perović sinoć oko 21.10 na raskrsnici između Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara umetnosti Aleksandra doživela je saobraćajnu nesreću. Ona je svojim „nisanom“ udarila u „tojotu jaris“.

Aleksandra Perović doživela saobraćajnu nesreću



Aleksandra na raskrsnici na kojoj nije radio semafor nije primetila da je automobil ispred nje zakočio, pa ga je udarila otpozadi. Od policije, koja je došla na lice mesta posle samo nekoliko minuta, tražila je da pozovu Hitnu pomoć.

"Boli me ruka, jako me boli ruka" - ponavljala je ona.

U „tojoti jaris“ se vozio par, čiji podaci nisu objavljeni. Devojka koja je sedela na mestu suvozača takođe je tražila intervenciju Hitne pomoći, zbog bolova u predelu grudnog koša.Ekipa Hitne pomoći je brzo došla na mesto sudara. I Aleksandra Perović i anonimna devojka prebačene su u Urgentni centar, gde su konstatovane lakše povrede. Srećom, u oba automobila su se aktivirali er-begovi, koji su sprečili teže posledice.

Uviđajna ekipa novobeogradske saobraćajne policije više od jednog sata je rekonstruisala udes na raskrsnici dva bulevara. Tek posle 22.20 stigla su vozila iz „Parking servisa“ i uklonila oba automobila. Interesantno je da je te večeri to bio drugi udes na raskrsnici na kojoj semafor – nije radio!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>