Region

Svet

Violeta Raleva: Još uvek volim Karla

Bivša učesnica “Velikog Brata”, Violeta Raleva, nedavno je posetila Beograd kako bi sa učesnicima iz prethodnih sezona snimila reklamu za novu sezonu “Velikog Brata” čije se emitovanje očekuje već posle Nove godine. Kao što smo pisali Viki je raskinula sa Karlom Zagorcem i ovo je bila prva poseta srpskoj prestonici posle završetka njihove veze.

Violeta Raleva: Još uvek volim Karla



"Raskid sa Karlom mi je teško pao. Ta ljubav je bila prejaka, mnogo smo se voleli... volim ga još uvek. Ali, to je to, idem dalje u životu, sad mi je lakše, jer vreme leči sve", kaže Viki za portal "Poznati.info." Da li se kaje zbog tetovaže koju je uradila, identična Karlovoj? "Ne, ne kajem se ni u kom slučaju, to su mi omiljene tetovaže i uvek će mi biti drago zbog toga šta sam uradila!", rekla je Raleva i nastavila:

"Jedno vreme sam živela na relaciji Skoplje-Beograd. Lepo mi je u Skoplju, a ponovni dolazak u srpsku prestonicu nisam iskoristila za brojne izlaske po splavovima i klubovima. Taj noćni život mi ne nedostaje." Da li joj je popularnost stečena u "Velikom Bratu" pomogla ili odmogla u životu? "Uglavnom mi je pomogla. Na snimanju reklame za novu sezonu 'Velikog Brata" bilo je OK. Bila sam jako umorna i ne pojavljujem se nešto puno na samoj reklami, ali ispala sam fer i došla.

"Nemam neke kontakte sa bivšim ukućanima, ali ni sa kim se nisam posvađala, tako da smo ostali u dobrim odnosima", kaže Violeta. Uskoro počinje nova sezona "Velikog brata", a evo šta bi je posavetovala one koji po svaku cenu žele da budu deo ovog rijalitija: "Da budu ono što jesu i da ne ogovaraju i tračare okolo. Da budu realni, iskreni i da se ne stide da urade nešto po čemu će ih 'Veliki Brat' pamtiti. A, mene su odbrali zbog toga što sam im verovatno bila zanimljiva", rekla je Violeta Raleva.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>