Region

Svet

Sergej Trifunović postaje voditelj MTV-a

MTV Adria počinje sa emitovanjem nove muzičke emisije koja počinje 26 novembra pod nazivom "Hitorama". Uloge voditelja poverene su srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću i Idi Prester, pevačici hrvatskog benda ’Lolobriđida’.

Sergej Trifunović postaje voditelj MTV-a



‘’Hitorama je brza, duhovita emisija, zamišljena kao veliki muzički šou. U studiju su postavljene dve velike izvođačke bine na kojima će gosti uživo izvoditi svoju muziku, dok je punkt za razgovore teatarskog tipa, što nagoveštava da ćemo se i u intervjuima igrati i zabavljati. U tom kontekstu, u voditeljskom tandemu imamo jednog glumca, Sergeja Trifunovića, i jednu svestranu umetnicu, Idu Prester, koju domaća publika zna kao voditeljku sa HRT-a, ali i pevačicu sastava Lolobriđida. Ova emisija će se emitovati svakog petka u 20 sati" - objašnjava za  Marinela Kvapil, scenarista "Hitorame"’.

Ovaj muzički šou biće najveći na ovim prostorima, obzirom na to da će moći da ga prate gledaoci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije. U prvoj emisiji gosti će biti Masimo Savić, Dubioza Kolektiv i Sevdah bejbi.

"Napokon se kod nas dogodila jedna emisija koja je, prema mom mišljenju, kombinacija ’Hita meseca’ koji smo nekada voleli i šoua Džulsa Holanda, sa više stejdževa i fenomenalnim uslovima za živu svirku. Veoma me raduje što sam, kao umetnik koji je u karijeri mnogo toga napravio upravo živim izvođenjima, od MTV-ja odabran za gosta u prvoj emisiji" - izjavio je Masimo Savić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>