Region

Svet

Katarina i Renato njabliži povratku na "Farmu"

Izbačenim farmerima će biti pružena još jedna šansa. U nedelju uveče gledaoci će glasati za takmičara kojeg bi voleli da vrate na poznato imanje u Lisoviću. Prema mišljenju izbačenih, u “Farmu“ će se najverovatnije vratiti Kaća, a možda čak i Renato. Ukoliko organizatori, kako se nagađa, odluče da vrate dva takmičara, to će sigurno biti ove “Grand zvezde“, dok je gotovo sigurno da će Kaća, svakako, biti povratnik.

Katarina i Renato njabliži povratku na



"Iako se nikada ne zna kako će narod glasati, mislim da postoje velike šanse da se vratim. Prvo, poslednja sam izbačena, a drugo, mnoge stvari na farmi se i dalje odvijaju oko mog imena. Najviše mislim na priče Bakija i Sanje sa kojima jedva čekam da se obračunam i raskrinkam njihove laži”, kaže Kaća o kojoj ova dva farmera nisu imali lepe reči.

Baki je izjavio da su njih dvoje imali seksualne odnose, a Sanja da je Kaća želela da preotme njenog supruga. Kaća ponovnim ulaskom želi da opovrgne te reči, dok je sa druge strane tamo čeka i Bane.

"Vidim da je tužan, i meni i njemu će biti drago da se vratim. Mislim da nas je sve ovo zbližilo i da postoji šansa da se povećaju emocije i sa njegove i sa moje strane".

Renato Henc je, takmičar koji je tokom izbacivanja imao najveći procenat pozitivnih glasova od svih izbačenih takmičara. Upravo zbog toga, kako i on sam tvrdi, velike su šanse da ga narod sada izglasa.

“Želim da se vratim i mislim da je to moguće. Ne bih menjao taktiku, jer takav sam kakav jesam. Žao mi je što mnoge trenutke tokom mog boravka kamera nije zabeležila i ispao sam dosadan. Ono što je sigurno jeste da ću promeniti odnos prema nekim farmerima. Mnogi su me razočarali, ali Vendi najviše. Vratiću se samo da pomognem Zorani kao jedinki iza koje, očigledno, niko neće da stane”, ispričao je Renato.

Čeda Čvorak, jedan od takmičara koji je, takođe, nedavno izašao, ne želi da se vrati. “Molim narod da ne glasa za mene. Uopšte ne želim da se vratim na imanje. Ne bih bio interesantan za šou u toj meri koja je potrebna”, smatra Čeda.


izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>