Region

Svet

Ana Štajdohar zabrinuta za ćerkicu: Samo želim da moja beba dođe kući

Pevačica Ana Štajdohar (35) porodila se mesec i po dana pre predviđenog termina, a njena beba je od tada u inkubatoru. Osim nedovoljne kilaže, ima problema i sa samostalnim disanjem, zbog čega roditelji prolaze kroz težak period u životu.

Ana Štajdohar zabrinuta za ćerkicu: Samo želim da moja beba dođe kući


 
Nikola Demonja iskreno: Moja Ana je posle ovakvog porođaja za mene carica univerzuma!
Bračni par Ana Štajdohar i Nikola Demonja danonoćno brinu za zdravlje njihove mezimice koja je od rođenja, krajem prošle nedelje, u inkubatoru na intenzivnoj nezi u beogradskom porodilištu u Višegradskoj ulici. Iako je pevačica juče izašla iz bolnice i oseća se dobro, Nikola i ona nisu raspoloženi za bilo kakve opširnije izjave, jer im je trenutno jedino u glavi zdravlje njihove "Mrvice", kako je oboje zovu.

"Molim vas da razumete to što sad nisam raspoložena za priču jer je moja beba u inkubatoru. Jedva čekam da se ova agonija završi i da moja ćerka dođe kući. Nije trenutak da pričam o porođaju niti da dajem bilo kakve izjave. Hvala vam što ste pozvali, ali ne bih ništa više rekla na tu temu", bilo je sve što je pevačica ljubazno rekla za "Kurir".

Budući da je Ana pre dve godine izgubila bebu usled spontanog pobačaja, neizbežno je da mladi roditelji prolaze kroz strahotičan period i da jedino žele da njihova beba bude dobro.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>