Region

Svet

Sergej Ćetković ekskluzivno najavio beogradski koncert: Uželeo sam se publike, planiram koncert u Sava centru

Sergej Ćetković bio je jutros treća gostujuća zvezda na Radiju S, u "Doručku sa zvezdama" koji nastavlja svoju akciju. Iako je morao rano započeti dan, pevač nije pokazao ni trunku umora.

Sergej Ćetković ekskluzivno najavio beogradski koncert: Uželeo sam se publike, planiram koncert u Sava centru



Vedar i vidno raspoložen Sergej Ćetković je seo u studio koji je bio prepun njegovih fanova i odmah započeo ćaskanje sa voditeljima emisije "Dobro jutro Srbijo" Natalijom Milosavljević i Ivanom Milovanovićem.

Tokom učešća na Evroviziji u Kopenhagenu mnoge je kopkalo koliko je to pevač zapravo visok, a voditelji Natalija i Ivan su odmah to proverili. Izmerili su pevača i došli do cifre od neverovatnih dva metra! Sergej je otkrio i svoje utiske o ovom prestižnom muzičkom takmičenju: "Na Evroviziji sam imao mnogo lepo iskustvo, treba videti sve to i taj pristup poslu. Imao sam priliku da vidim nešto veliko i naučim nešto novo. I mislim da ću od sad sve raditi sa bradom", našalio se na kraju pevač.



Nakon toga, oprobao se u ulozi voditelja pa je čitao slušaocima izveštaj o vremenu i stanju u saobraćaju, a zatim je morao da se snađe u kvizu koji je bio pripremljen za njega. Pogađao je svoje pesme koje su bile nameštene tako da je tekst jedne išao na muziku druge numere. Ipak, i u ovoj situaciji se brzo i lako snašao.

Sergej je odgovarao i na brojna pitanja njegovih obožavaoca pa je tako otkrio da će do Nove godine izaći njegov novi singl, a zatim će nastaviti rad na novom albumu. Pored humanitarnih koncerta koje planira da održi, a jedan od njih je i u Novom Sadu 14. juna, Sergej je ekskluzivno otkrio da će održati i koncert u Beogradu: "Pravio sam osam koncerata u Sava Centru do sad i dva u Areni, a sada sam se opet uželeo publike i atmosfere. Zato planiram da održim koncert u Beogradu u novembru u Sava Centru".



Nakon emisije "Dobro jutro Srbijo" na Radiju S, Sergej Ćetković prešao je sa fanovima u S caffe. U ovom prijatnom ambijentu nastavili su druženje uz ukusnu zakusku i mini koncert popularnog pevača, dok su ga njegovi obožavaoci pratili i pevali zajedno s njim kao jedan.

Autor: B.B.
Foto: Radio S

Viber

Izvor: Svet Plus


>