Region

Svet

Ana Rucner posle bračnog brodoloma: Teško je nakon 10 godina promeniti adresu

Violončelistkinja Ana Rucner prvi put je nakon razvoda od Vlade Kalembera i selidbe iz njihovog zajedničkog doma progovorila o krahu braka, velikim promenama na privatnom polju, i istakla da je, uprkos svemu, ostala prijatelj sa bivšim mužem.

Ana Rucner posle bračnog brodoloma: Teško je nakon 10 godina promeniti adresu



Bolni razvod Vlade Kalembera i Ane Rucner: Dirljiv zagrljaj za kraj (Video)
"Prijateljstvo je prvenstveno u životu, iz njega se razvija ljubav, a kad ljubav prestane, ostaje prijateljstvo", rekla je Ana Rucner za Exkluziv Tabloid, penosi Dnevnik.hr. Uspešna muzičarka je otkrila i da je sa Vladom u sjajnim odnosima te odala tajnu tog uspeha, a osvrnula se i na stvari koje su joj najteže pale u ovom brodolomu.

"Teško je nakon 10 godina promeniti adresu, ali nema gorčine. Nisam se razočarala u ljubav. To je stvar svesti kako čovek sebi postavi u životu. Podržavamo se, tako će uvek ostati", izjavila je Ana koja i dalje stoji pri uverenju da postoji ljubav koja traje do kraja života.

"Ljubav je ono što pokreće svet, svaki dan je ljubav. Voleti nekoga možeš do kraja života, može se samo promeniti kategorija ljubavi", zaključila je.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Facebook/Ana Rucner

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>