Region

Svet

Ples sa zvezdama: Vanesa Šokčić - Imam tremu od padova, noge su mi pune modrica

Plesni spektakl Ples sa zvezdama je u toku, a učesnica Vanesa Šokčić sa svojim partnerom Vladimirom Todorovićem vredno trenira i sprema napornu koreografiju za sledeću emisiju.

Ples sa zvezdama: Vanesa Šokčić - Imam tremu od padova, noge su mi pune modrica



Saša Vidić svoju nagradu od 1.000 evra uručio humanitarnoj fondaciji Novi Beograd
Iako su prethodna plesna iskustva bila isključivo na amaterskom nivou, Vanesa Šokčić naporno radi i sprema koreografiju za novu emisiju Plesa sa zvezdama koja će se emitovati u nedelju na TV Prva u 21 čas. Ona je otkrila da ima tremu od padova, kao i da je veoma zahvalna onima koji su glasali za nju.

"Prošli ples je bio sporiji, dok će sledeći ples biti mnogo, mnogo brži", rekla je Vanesa i dodala: "I u nedelju možete da očekujete atraktivan nastup, evo noge su mi već pune modrica". Prošle nedelje se odlično snašla, a ni ove nedelje neće manjkati akrobacija u koreogafiji.

"Ja sam već jako dugo na javnoj sceni tako da treme nema, jedino od čega možda imam malu tremu to je od padova", iskrena je Vanesa. "Hvala svima koji su glasali za mene i koji od mene najviše očekuju u ovom šou, ja verujem da sam u prvom plesnom nastupu uspela da opravdam njihovo poverenje, bar ako je suditi po komentarima sudija", kaže Vanesa.

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: M.S.

Viber

Izvor: Svet Plus


>