Ostalo

Sme�no

Posle pametnih telefona na redu su i pametne kuće (Foto)

Pametni telefoni polako postaju uobičajena stvarčica pa sada dolazi vreme i za moderne, "pametne" kuće. Prelepa vila na Tajlandu koju ćemo vam predstaviti opremljena je najsavremenijom tehnikom i najmodernijim nameštajem, a u slikama ćete jednostavno uživati.

Posle pametnih telefona na redu su i pametne kuće (Foto)



Pomenuta luksuzna vila na Tajlandu u svom sastavu ima tri spavaće sobe, bazen, poslednju reč tehnologije - na čelu sa 3D smart Samsung TV-om i Yamaha risiverom i pravi je dokaz da moderno ne znači i ružno. Rasveta, roletne, audio i video uređaji, kao i ostala oprema mogu se kontrolisati bežično, putem vašeg iPhonea, iPada ili pak desktopa.

Ovaj idealni životni prostor u Koh Samui krasi napredni, usavršeni ugrađeni sistem visokoopremljene kućne potrošnje, a osim predivnog izgleda i vrhunske udobnosti, tu je i fascinantan pogled na more i plaža sa palmama tik uz kuću. Od najmodernijeg nameštaja do 3D televizora, LaunchPort Ipada i Apple TV-a, ova vila vam stoji na raspolaganju i ukoliko želite da je iznajmite, za cifru od 630 dolara po noćenju.

Uživajte u sledećim fotografijama...



Autor: B.B.
Foto: Facebook/HomeAway

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>