Region

Svet

Ples sa zvezdama: Aleksandar Josipović - Neki učesnici neće razgovarati više sa mnom!

U sinoćnjoj emisiji šou-a Ples sa zvezdama najviše komentara izazvao je sudija Aleksandar Josipović, koji je svojim oštrim, ali i duhovitim načinom kritikovanja takmičara dobio najviše simpatija publike. Najstrožiji član žirija dodaje da neki učesnici neće razgovarati više sa njim.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Josipović - Neki učesnici neće razgovarati više sa mnom!



Ples sa zvezdama: Takmičari pokazali plesno umeće! Koji parovi idu u duel? (Foto)
Jedan od najoštrijih sudija šoua Ples sa zvezdama Aleksandar Josipović izazvao je razne reakcije zbog sinoćnjih komentara takmičara, pa su mu neki učesnici ličili na nadrogirane penzionere, a jedan od takmičara je dobio i "epitet" uštogljenog Paja Patka.

Aleksandar u intervjuu za portal prva.rs otkriva da ne želi nikome da se izvinjava, kao i da nekoliko takmičara sigurno neće više progovoriti sa njim nakon završetka šoua: "Sa duhovitošću je uvek lakše. Mislim da sa mnom neki ljudi više neće pričati. Ali dobro, bože moj. To je cena posla", rekao je najoštriji član žirija i dodao da u ovom poslu ne smeju da postoje emocije: "Oni su profesionalci i u ovom poslu nema emocija, ja se izvinjavam. Ustvari ne izvinjavam se", kaže Aleksandar.

Omiljeni ples tokom prve takmičarske večeri nije želeo da otkrije, kao ni favorite ali je ipak rekao da ih ima: "Tek smo u drugoj nedelji i prvoj takmičarskoj večeri, ali ima favorita. Ima i razočarenja", otkrio je Aleksandar i dodaje da favorite ne možemo da prepoznamo po njegovim ocenama: "Ne možete sigurno favorita prepoznati po ocenama.Ima skrivenih talenata", priča Aleksandar i dodaje da je ovo tek početak.

Večeras od 21h na televiziji Prva saznaćemo i koja dva para će se sa najmanje glasova publike i žirija boriti u duelu, a potom će nas par sa najmanjim brojem poena napustiti.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>