Region

Svet

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić - Treninzi su mi naporniji od vaterpola!

Šou "Ples sa zvezdama" od sutra počinje sa svojim takmičarskim delom, a Aleksandar Šapić požalio se da su treninzi i zahtevi koreografa mnogo naporniji od vaterpola kojim se bavio profesionalno.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić  - Treninzi su mi naporniji od vaterpola!



Ples sa zvezdama: Saša Vidić - Bolje da se brukam na ovaj način i pomognem nekome!
Iako umorni i iscrpljeni od vežbanja, takmičari spektakularnog šoua "Ples sa zvezdama"  vredno uče nove korake i pripremaju se za nedelju, kada će se prvi put u takmičarskom duhu pojaviti pred sudijama i publikom na plesnom podijumu. Najveće glavobolje novi ples je zadao bivšem vaterpolisti Aleksandru Šapiću, koji se hvatao za glavu od muke.

"Nisam očekivao da će me ples ovako umoriti. Treninzi su mi naporniji od vaterpola", požalio se Šapić. Lena Bogdanović  požalila se kako ni malo vremena nema za sebe: "Nemam vremena ni da jedem".

Milojku Pantiću, reklo bi se, ništa nije teško. Između Milana Kalinića i njegove učiteljice plesa nema više tenzije, iako njihov prvi susret nije baš obećavao. Oni se odlično razumeju i kao da plešu već duže vreme, sve im ide sa lakoćom. Igor Lazić Nigor se, naravno, kao i uvek, zabavlja.

Takmičarski deo šoua "Ples sa zvezdama" počinje od sutra na televiziji Prva od 21h, dok će ponedeljkom u istom terminu ispadati po jedan plesni par koji bude imao najmanji broj sms glasova.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: V. Lalić

Viber

Izvor: Svet Plus


>