Region

Svet

Umorni od gužve, Darko Lazić i Ana Sević se sele iz Beograda

Pevač Darko Lazić i Ana Sević su se očigledno umorili od gradske gužve, pa su rešili da se presele u Brestač, pevačevo rodno selo, gde Darko poseduje kuću, koju sređuju za budući život. Par se nada da će radovi biti gotovi do rođenja bebe.

Umorni od gužve, Darko Lazić i Ana Sević se sele iz Beograda



Ana Sević i Darko Lazić uživaju u ljubavi u Dubaiju (Foto)
Pevački par Darko Lazić i Ana Sević su odlučili da se iz Beograda vrate u mirniji kraj, pa sređuju Lazićevu kuću u njegovom rodnom selu Brestač. Radovi se privode kraju, a oni se nadaju da će do Aninog porođaja sve biti spremno za selidbu.

Ana Sević uživa u trudnoći: Darko me mazi i pazi, jako je pažljiv!
"Darko i Ana trenutno žive u stanu na Dedinju. Oni će ga i dalje iznajmljivati da imaju gde da borave kad dođu u Beograd. Ipak su rešili da se presele u Darkovo rodno mesto kod Pećinaca jer je kuća velika i ima lepo dvorište. Treba da se omalteriše, a ostalo je da se uvedu struja i voda", rekao je izvor blizak paru i dodao da se buduća mama Ana pita kako će enterijer izgledati.

"Ana je osmislila raspored u kući. Darko joj je dao slobodu da ona odluči o tome i on se drži po strani. Ona je prvo odabrala stvari za dečju sobu, a onda za ostale prostorije. Zbog njihovih poslovnih obaveza živeće na relaciji Beograd-Brestač."

"Istina je da se kuća radi i da želimo što pre da je završimo. Brestač je pola sata od Beograda, ali zasad planiramo da odlazimo tamo kad god smo slobodni i kad nam je potreban odmor. Da nam tamo bude stalna baza, nikad se ne zna", rekla je Ana.

Autor: A.K.
Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/ana sevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>