Region

Svet

Majka Tanje Savić: Brak moje ćerke je u krizi, vraća se u Srbiju bez muža!

Iako je Tanja Savić pre odlaska u Australiju rekla da ide na kraći odmor sa porodicom, želeći da demantuje priče da se razvodi, nakon smrti svekra Đorđa, pevačicina majka Živana otkriva da je brak njene ćerke u velikoj krizi i da se uskoro sprema da doputuje u Srbiju, ali bez muža.

Majka Tanje Savić: Brak moje ćerke je u krizi, vraća se u Srbiju bez muža!



Tanja Savić: Teško nam je, moj svekar je bio previše mlad da bi umro!
"Čujemo se sa Tanjom redovno, dobro su i ona i deca. Juče smo je zvali da joj čestitamo rođendan. Nažalost, neće ga slaviti niti obeležiti, jer joj je svekar preminuo u nedelju u toku dana, pa su i ona i Dušan sada okupirani organizacijom sahrane. Njen povratak je bio neizvestan jer je prijatelj Đorđe sve vreme bio u bolnici", kaže Tanjina majka i dodaje:

"Mislim da će ona nakon sahrane da dođe u Srbiju, jer ima i ona poslovne obaveze koje mora da završi ovde. E sad, ona se vraća sama. Ništa ona nama ne priča detaljno, nego eto, usput što nam kaže".

Brak pevačice i njenog supruga i dalje je u krizi, ali je u Australiji i dalje zbog poštovanja Dušavove porodice.

"Tanja je još pre nekoliko meseci želela da se razvede, ali pošto joj se svekar razboleo, nije tek tako htela da ostavi Dušana, pa je pristala da s njim i decom krene u Australiju kako bi ispunila svekrovu poslednju želju da bude s unucima. Ukoliko ne budu uspeli da se dogovore, ona će sama doći u Beograd, a onda će angažovati advokate kako bi dovela i decu", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto:

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>