Region

Svet

Simonida Ačević u Novom Sadu dobila batine od Vajsove devojke!

Simonida Ačević našla se na udaru besa devojke Danimira Vajsa koja je bivšu učesnicu Farme napala u u jednoj novosadskoj kafani. Nakon verbalnog sukoba denserova izabranica nasrnula je na pevačicu, koju je prvo pogodila čašom u glavu.

Simonida Ačević u Novom Sadu dobila batine od Vajsove devojke!



Danimir Vajs i Simonida Ačević se pomirili: Zajedno u provodu do jutra (Foto)
Simonida i Vajs često bili u sukobu tokom učešća u rijalitiju, ali i nakon izlaska sa imanja u Lisoviću, internet zvezda nije prestajala da ga pominje, pa je i javno izjavila da je on zaljubljen u nju.

Kad je dobila ponudu da snimi porno-film, bez ustručavanja je producentima predložila da kontaktiraju upravo sa Vajsom da joj bude partner. Ovi komentari jako su  razbesneli Vajsovu devojku koja je nakon susreta u novosadskoj kafani bukvalno nasrnula na Simonidu.

"Te večeri Simonida je počela da se nabacuje Vajsu. Koketirala je s njim, mada se videlo da to radi samo da bi isprovocirala njega i njegovu devojku", rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Vlasnica hita "Hopa-cupa"  bila je toliko navalentna da Vajsova devojka više nije mogla da je podnese i poletela je čaša koja je udarila Simonidu u glavu. Isprovocirana i besna, odlučna da je prebije, skočila je preko stola i počela da je udara i čupa  za kosu. Svi za stolom su skočili da ih razdvoje i nekako su uspeli u tome.

"Tačno je da je bila frka, ali nisam se tukla, već sam se branila. Ja sam bila napadnuta", rekla je  Simonida, dok Vajs tvrdi da nikakvog sukoba nije bilo:

"Nikakve frke nije bilo. Ja sam u Novom Sadu bio sam, nije išla devojka sa mnom", tvrdi denser.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Simonida Acevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>