Region

Svet

X Factor Adria: Od večeras i Hrvatska i Slovenija učestvuju u glasanju

Najpopularnije muzičko takmičenje u regionu X Factor Adria od večeras će proširiti svoju glasačku publiku. Naime, od 28. januara glasanje će biti omogućeno iz još dve zemlje: Slovenije i Hrvatske.

X Factor Adria: Od večeras i Hrvatska i Slovenija učestvuju u glasanju



X Factor Adria: Doris Dragović specijalna gošća, zajedno sa Jelenom Rozgom
Muzičko takmičenje X Factor Adria brzinom svetlosti osvojilo je publiku, kako srpsku, tako i čitavog regiona, te postoji želja svih da se uključe u izbor svojih favorita. Do sada su za finaliste mogli da glasaju gledaoci iz Srbije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a od večeras "glasačko telo"  biće još veće. Naime, u izbor nosioca "x faktora" uključuju se i gledaoci iz Hrvatske i Slovenije.

Gledaoci iz Hrvatske, korisnici mobilnih mreža T-Mobile, Vipnet i Tele2 mogu da glasaju slanjem rednog broja takmičara na broj 85505, po ceni od 3 kn po poruci.

Korisnici mobilnih mreža Mobitel, Si.mobil i Tušmobil iz Slovenije koji žele da podrže svoje favorite, mogu da pošalju redni broj takmičara na broj 3222. Cena poslate poruke je 0,49 EUR.

Redosled nastupa, kao i redni broj takmičara, menja se svakog utorka, a o istim se možete informisati na zvaničnoj internet stranici X Factor Adria.

Autor: T.I.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>