Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović uživaju na Tajlandu: Ovo je raj na Zemlji! (Foto)

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović zaista uživaju. Zaljubljeni par dane provodi na osunčanom Tajlandu, a svojim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama izazivaju salve zavisti i ljubomore.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović uživaju na Tajlandu: Ovo je raj na Zemlji! (Foto)



Jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni svakako su Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović. Ovih dana, atraktivna pevačica i njen zgodni maneken obasipaju društvene mreže fotografijama sa svog egzotičnog putovanja. Naime, za svoju romantičnu destinaciju oni su odabrali daleki Tajland, gde uživaju u prelepim plažama, ali i slonovima.



Tako, Nati su se očito jako dopale ove pregoleme životinje, te nije odolela a da se ne slika sa njima, i da fotografije podeli sa svojim fanovima. "Ljubav je u vazduhu", napisala je pevačica kao komentar uz fotografiju na kojoj gladi simpatičnog slona po surli.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović u inat svima: Uživaju u zagrljajima na Tajlandu! (Foto)
Inače, na ovom putovanja Vlada se ponovio i novom frizurom, te sada fura "keca", a Nataša je prezadovoljna Tajlandom, te se ne ustručava da svoje ushićenje istim podeli na svakom koraku. "Svi nasmejani, mirni i ljubazni... ovo je bukvalno raj na zemlji", napisala je ona.



PREMIJERA: Nataša Bekvalac - Bolesno te volim! Novi spot, grudi i gola guza u prvom planu! (Video)
Kod Nataše i Vlade sve ide po planu, a pevačica je ovim putovanjem proslavila i veliki uspeh svog poslednjeg singla "Bolesno te volim". Za hit koji je munjevitom brzinom osvojio simpatije publike, pre dva dana objavljen je i spot, i to izuzetno provokativan, nabijen više no očitim seksepilm, te mu je i ogroman broj pregleda na Jutjubu zagarantovan.



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>