Region

Svet

Marija Kilibarda otputovala u Kostariku: Baškari se na suncu (Foto)

Marija Kilibarda, voditeljka emisije "Žene", ali i nedavno završenog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" konačno je dočekala odmor, a čekanje joj se i više no isplatilo, jer popularna voditeljka sada uživa u suncem okupanoj Kostariki.

Marija Kilibarda otputovala u Kostariku: Baškari se na suncu (Foto)



Voditeljka Marija Kilibarda se dobro izmorila tokom skoro tri meseca emitovanja šoua Tvoje lice zvuči poznato, te je odmah po završetku istog sebi priuštila odmor za pamćenje. Atraktivna crnka uskočila je u avion odmah po ulasku u 2014. godinu, te reprizu novogodnišnjeg dočeka slavila u Njujorku.


Poznata tviterašica nije odolela a da na ovoj društvenoj mreži ne apdejtuje svoje virtuelne i prave prijatelje o svakom koraku na svojim putešestvijama. "Dobar jutar moji u Beogradu. Mi odosmo malo da đuskamo uz Džej Zija... i tako. Težak ovaj odmor, ne zna kako ću", "požalila" se Marija na Tviteru.

Zatim, posle Njujorka, voditeljka se uputila na Floridu, gde je uživala u čarima svetske prestonice zabave, Majamiju i čuvenom Saut Biču.


Naposletku, na red je došla i krajnja destinacija: Kostarika! Sunce, okean, i ništa više ne treba Kilbardi za sreću. Osim, možda, da snimcima svog uživanja pravi zazubice nama zarobljenima u turobnoj atmosferi januara!


Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>